Teafa olajos szappan

Teafa olajos, antibakteriális szappan

Normál és problémás bőrre ajánlott, harmonizálja a bőr faggyútermelését.

A teafa olajos szappan prémium kézműves termék, 100%-ban natúr alapanyagokból!

A teafaolaj egy igazi kincs a természetes házi patika tárházában.

Antibakteriális, antiszeptikus hatásának köszönhetően kiválóan fertőtleníti a bőrt, megtisztítja az elzáródott pórusokat.

Rendszeres használatával hatékonyan csökkenthető a bőr túlzott faggyútermelődése.

Teafa szappan

Teafa olaj további felhasználási területei

Mindennapjainkban a teafaolaj multifunkcionális feladatot láthat el.

Háztartásokban pl. WC fertőtlenítés, felmosás, penészeltávolítás, vágódeszkák tisztítása. A felmosó vízbe tett pár csepp teafaolaj és citromlé használatával fényessé és tisztává varázsolhatjuk padlónkat. Konyhai eszközök fertőtlenítése esetén a mosogatószivacsra tegyünk pár csepp teafát és azzal végezzük a mosogatást.

Gyulladáscsökkentő, gombaölő hatása révén a bőrgyógyászatban is fontos szerepet játszik. Szépséghibás bőr /pattanásos, aknés/ vágási sebek, égési sebek, kelések teafás kezelésével is szép eredményeket érhetünk el. A javulás érdekében érdemes az érintett területet néhány csepp teafaolajos vattakoronggal áttörölni. Herpesz kezelésére is kiválóan alkalmas.

A hajra gyakorolt jótékony hatásai között említésre méltó, hogy serkenti a haj növekedését. Segít megszabadulni a korpás fejbőrtől, miközben kitűnő ápolószere magának a fejbőrnek.

Szép sikereket lehet elérni különböző gombás megbetegedések (bőr, köröm, hüvelygomba/) esetén is.

Gombásodásra hajlamos láb ápolására: egy evőkanál sóra cseppentsünk tíz-húsz csepp illóolajat és oldjuk fel két-három liter langyos vízben. Ezt követően áztassuk benne a lábunkat 10-20 percig. Frissíti a láb bőrét, bőrnyugtató fertőtlenítő hatású, csökkenti a lábszagot.

A hajra gyakorolt jótékony hatásai között említésre méltó, hogy serkenti a haj növekedését. Segít megszabadulni a korpás fejbőrtől, miközben kitűnő ápolószere magának a fejbőrnek.