Lautus Cosmetics

Körömgomba elleni ecsetelő szérum Duo Pack

Ecsetelő szérumaink olyan bázisolajok és terápiás illóolajok egyedi kompozíciója, amelyek rendkívül hatásosak a körömgombás fertőzések megszüntetésére.

Miért ajánljuk?

A körömgomba a lábak, lábkörmök egyik leggyakrabban előforduló gombás megbetegedése, amely az európai lakosság 3-22%-át érinti.
A gombás fertőzés azon túl, hogy a végtag esztétikáját súlyosan csorbítja, egy egészséges felnőtt esetében is kellemetlen tünetekkel jár.

A nem kezelt fertőzés súlyos károsodást okozhat a körömlemezen vagy körömágyon, másrészt könnyen elterjedhet, és bakteriális fertőzéseket is okozhat.

Ezért fejlesztettük ki a Lautus Körömgomba elleni ecsetelő szérum családot, ami rendkívül magas hatóanyag tartalmú természetes összetevőkkel veszi fel a harcot a körömgombával!

körömgoba elleni ecsetelő
körömgomba elleni ecsetelő

Mivel a körömgomba esetében egy fertőzéses eredetű megbetegedésről van szó, magától nem gyógyul és kiindulópontja lehet további gombás fertőzéseknek, ezért abban az esetben, ha nincs ellenjavallat, kezelni kell.

A kezelés célja az egészséges köröm visszaállítása és tartós gombamentes állapotának megtartása. Még ha csak néhány gombafonal marad is a körömlemez alatt, kiújulásra lehet számítani.

Érdemes tehát a kezelést komolyan venni, a gombás fertőzés ugyanis nem csak esztétikai kérdés, hanem komoly egészségügyi veszélye is van.

A körömgomba kezelése sajnos lassú folyamat, mert a hatóanyagok nehezen jutnak be a köröm alá. Ezért fontos, hogy kitartó, megszakítás nélkül használjuk a Lautus körömgomba elleni ecsetelő szérumait.

Minél később kezdődik a kezelés, annál nagyobb az esélye annak, hogy a gomba több körömre is átterjed, esetleg másokat is megfertőz.

A körömgomba kezelése akkor lesz igazán sikeres, ha nem történik visszafertőződés, éppen ezért fokozottan kell figyelni a lábhigiéniára, zoknik, cipők, papucsok fertőtlenítésére, de a kád és a zuhanykabin használatánál is elővigyázatosnak kell lenni.

LAUTUS körömgomba elleni ecsetelő

Vásárlóink mondták:

"Nagyon meg vagyok elégedve a körömgomba elleni ecsetelővel. Kb. 2 honap használat után már látható volt a változás. Külön örülök annak, hogy természetes anyagot használok és nem gyógyszert. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Az ára is nagyon kedvező."

Kissné Kovács Marianna

"Nagyon meg vagyok elégedve a lautus körömgomba ecsetelővel 4 hónapja használom és van javulás, nagyon örülök hogy rátaláltam. Ajánlom mindenkinek."

Borgulyáné Vitéz Erika

"A lábujjaimon volt a fertőzés. Sajnos több éve nem sikerült elmulasztani. A feleségem tavaly találta a neten ezt a céget. Lassan egy éve használom, most már tényleg látszik, hogy el fog múlni. Itt legalább nem ígérgettek egy-két hónapot a gyógyulásra."

Gergely Ákos

"Megvettem és eddig nem ért csalódás. Kb. 2,5 hónapja használom. Körmöm állapota rohamosan javul. Már örömmel veszem le a zoknimat és nem szégyellem körmeim állapotát. A napi 2x használatot folytatom, mert látom a kezelés hatását. Bízom a teljes gyógyulásban."

Gerendás Kálmánné

körömgomba elleni ecsetelő

A körömgomba elleni ecsetelő szérum alkalmazása naponta 2x, régóta fennálló körömgomba fertőzés esetén naponta 3-4 alkalommal szükséges.

A körömgomba elleni szérumot – szappannal alaposan megmosott, majd teljesen megszárított – köröm felületre, illetve a körömágyra is alkalmazzuk.

Javasolt a kezelés előtt a kezelendő felület meleg, szódabikarbónás vagy ecetes vízben való áztatása, ezzel fokozhatjuk a szérum hatékonyságát.

Legújabb fejlesztésünk az éjszakai körömgomba elleni ecsetelőnk, amely a bevált és hatékony Lautus körömgomba elleni ecsetelő kiegészítője, de önmagában is eredményesen veszi fel a harcot a körömgombával!

Mindkét ecsetelő használata olyan egyszerű, mint egy körömlakké.

Összetevők

LAUTUS körömgomba elleni ecsetelő:
Teafa olaj
Fekete köménymag olaj
Szegfűszeg olaj
Fahéj olaj
Oregánó olaj

LAUTUS éjszakai körömgomba elleni ecsetelő:
Neem olaj
Oliva olaj
Teafa olaj
Grapefruitmag olaj
Borsmenta olaj
Szegfűszeg olaj
Fahéj olaj

A Duo Pack mindkét ecsetelőt tartalmazza (2x10ml.). A csomag ára: 7 980 Ft.

Lautus Cosmetics

Lautus Cosmetics

100% természetes összetevőkből

© LAUTUS - 2022 All rights reserved